« Home | L.T.B nite » | 'the road to becoming a cool bass player'.. and i ... » | sing-A-long with panjang n kerk » | kalo xde duit, macam ni aje la.. (ape la nua, x su... » | Ketua Band Lorong Terbabas » | sesi latihan yang tak berape mantap.. » | Asian Beat 2007 (Southern Region) » | Mengarut... » | Line-up terkini Lorong Terbabas » | Lorong Terbabas in action! »

L.T.B' s 'backbone'

gabungan mantap panjang (bassist) n nua (panjang) la yang jadik guide tempo n groove muzik lorong terbabas.. walaupun yg sorang tu tinggi sangat n sorang lagi tak cukup tinggi, kerjasama diorang time jamming adil, x kire ketinggian.. hahaha.. bak kate nua~ "panjang, bile aku roll, ko bagi skali la.." bagi ape?, tanye nua kalo nak tau, hanye die ngn panjang je yg tau...

lebih kalsium dan kurang kalsium boleh menunjukan kerjasama yang cukup baik. taniah dapat menghasilkan beat yang best

aku menyokong statemen yazid.. panjang.. gamba ko aku da upload ke blog aku

Tahniah kepada LTB for kesungguhan you all.Cayook!!! 4 me bukan senang nak bentuk band yang sepakat mcm u all...Bassist LTB handsome :/ ..ooops!!!
sori lebih2 plk...ape pun good luck for LTB's future...:)

duduk sama rendah,berdiri sama tinggi,tapi saya amat kagum dengan mereka dua ini,duduk tak sama rendah,berdiri tak sama tinggi.

band lain mungkin yang ada pasangan pendek-panjang ni, anda tahu mcm mana mencarinya ?

hehehehe... comel aje..

Nuar, jangan tinggal Ninja lagi. nanti ninja merajuk. Ha ha!

-pHu YinG a.k.a Zaty

pasangan yang bahagia.....nuar n panjang........

Nak buat mcm mana,nak ikut pun seganlah pulak,mereka itu rock star,saya ni rakyat jelata.

kepada phu ying, memang saya patut ditinggalkan.

kepada phuying, ingat kekata Pyan habib "Orang lain rajin tulis,baca malas"

memang kandungan kalsium diorang ni tunggang langgang la yazid. Minum "susu rendak lemah" kot. Susu ni, hanya Azri je yg tau...tanya dia.

mcm siot... aku gk kene... hampeh... zzZZzZZzzzZZ...

Aku ade satu sajian istimewa bukan rendang tapi lauk 'rendak'...satu sajian yang istimewa...

padan muke kau azri...tu la, sape suruh cakap laju2..membebel jer, kan dah tunggang langgang ayat kau.

sangat menarik, terima kasih

Post a Comment

Links to this post

Create a Link