« Home | Once Upon a Time in Ayub (16)Kalau nak cerita kisa... » | L.T.B' s 'backbone' » | L.T.B nite » | 'the road to becoming a cool bass player'.. and i ... » | sing-A-long with panjang n kerk » | kalo xde duit, macam ni aje la.. (ape la nua, x su... » | Ketua Band Lorong Terbabas » | sesi latihan yang tak berape mantap.. » | Asian Beat 2007 (Southern Region) » | Mengarut... »

ape ni gayweng?




Inilah antara scene scene yang sempat dirakam oleh Yazid ketika berlaku peperangan antara puak Karla dengan British..Dapat dilihat disini, Seorang askar yang kejam cuba menembak kepala seorang pelarian Karla tanpa rasa simpati. Tembakan dilepaskan tetapi peluru tersangkut di gigi pemuda Karla tersebut...nasib baik. Modal ngurat awek tu gigi dia ni...



Dapat dilihat disini, kebangkitan pemuda Karla yang berjuang walaupun tanpa senjata canggih, dan dengan hanya menggunakan gitar Jackson yang agak tajam soundnya, dia cuba menyerang balas dengan memek muka yang angkuh bergaya...(gaya habes)... Dapat dilihat dengan jelas sekali bagaimana pemuda berseluar askar yang kejam tadi telah mengangkat tangan secara rokesrnya tanda menyerah kalah.... Sungguh sedih juga, seorang pemuda keturunan Raja Haji yang berbaju putih disitu sedang cuba tunduk mengelak hujanan peluru yang menghujani medan perang...siap cakap tumpang lalu tu...

Peh Geweng...Gambo aku buruk giler...

sniper Jackson RR2??!!

bkn rr2 tp rr1 beb..

"Memek muka angkuh bergaya"...Tak boleh blah siot ayat ko...

ok la tu..itu jer yg bole mentrjemahjan raut wajah kau tu..."angkuh bergaya" satu +ve satu -ve..hahahaha ok kan?

Post a Comment

Links to this post

Create a Link