« Home | ape ni gayweng? » | Once Upon a Time in Ayub (16)Kalau nak cerita kisa... » | L.T.B' s 'backbone' » | L.T.B nite » | 'the road to becoming a cool bass player'.. and i ... » | sing-A-long with panjang n kerk » | kalo xde duit, macam ni aje la.. (ape la nua, x su... » | Ketua Band Lorong Terbabas » | sesi latihan yang tak berape mantap.. » | Asian Beat 2007 (Southern Region) »

Lorong Terbabas' tribute to Search & Wings



Rox!!!

hurm.. korg men da ok.. kire sume ok la.. tp vokal kurang menyengat la.. praktis lebih skit.. k.. keep rockin'!!

aku secara tak sengajanya dgn izin Allah terdrop by kt page nih, ada lagu alam barzakh dengar2 skit..bnyk bunyi guitar dari vocal.. aku tk dapat mesej sngt..

aku tak tau cane korang leh jaming2padahal bnyk lagi mende lain kat dunia tk setel lagi..bukn mende yg individualistik tapi ngn agama, bangsa, negara.. dunia.. mcm2la..

aku bkn nk bersangka buruk ngn org jaming, tapi tenaga n masa korang jgn salah pakai dah,dunia ni perlukan pemuda yang akan memakmurkan dunia, pemuda yg sedar tanggungjawab dan amik tindakan bkn duk layan hobi sendrik je..

btw aku tau orang jamming nih bijak2 in term of studyla.. tapi sejauh mana music dan teknologi memakmurkan dunia??

oke,

main la lagu Seroja by Search.. lagu nie best...

Post a Comment

Links to this post

Create a Link