« Home | correction » | Lorong Terbabas' tribute to Search & Wings » | ape ni gayweng? » | Once Upon a Time in Ayub (16)Kalau nak cerita kisa... » | L.T.B' s 'backbone' » | L.T.B nite » | 'the road to becoming a cool bass player'.. and i ... » | sing-A-long with panjang n kerk » | kalo xde duit, macam ni aje la.. (ape la nua, x su... » | Ketua Band Lorong Terbabas »

lagu favourite salah seorang ahli band lorong terbabas.. kalo tuan puan bijak kasturi, silala teka siapa dia?




since lagu ni dicipta khas utk saudari Hanim Kamarudin, cube teka sape yg tergedik-gedik minat gile lagu ni, n x abes2 ajak jam lagu ni.. ahahahaha.. (sape minum vanilla coke, die la yg rase vanilla)

Elehhhh...aku tau sangat orangnye yang paling macho dlm LTB....aku cadang kat Houdinix buat lagu utk panjang (air mata panjang)...

Mesti panjang nangis dgr lagu ni...tak dapat perempuan di idamkan...

eheh... gua tau sape... 'dulu hidup aku kosong tanpa.......'

Peh...best sial lagu ni...panjang apasal menyepi? bile lagi nak bawak laptop pegi ayob...muahha ha...

Aku rindu kat panjang dah lame aku tak tengok die pagang bass...

Panjannnnnng...I love u....muahhh

boleh tahan sedap jgk lau ni eh.ni la lagu houdinix yang paling best kot.
ni panjang ni, aku tau.suma tulis panjang.termasuk aku dah 7 orang ckp mcm 2.

Pehhhhh...gewengggg...tolong aku...

Aku tau ni mesti keje shuk nihhh...

woi.. sedap je tuduh aku eh.. kalo ko ade bukti yg kukuh nk sabitkan aku, aku surrender.. heh.

Aku rindu sangat kat panjang...

aku suke lagu ini.first time dgr. anyway, aku tgh blog hopping and termasuk blog korg neh. perghh tabik spring kt korg. aku suke konsep blog neh. keep it up!!

Post a Comment

Links to this post

Create a Link